Tres joves de Reus, detinguts per pegar i robar un taxista de Salou que els va demanar que paguessin per avançat

La Policia Local de Salou va detenir dos dels presumptes autors minuts després de l’agressió i els Mossos d’Esquadra van arrestar l'endemà a la tarda el tercer implicat en els fets.

Agents de la Policia Local de Salou, i dels Mossos d’Esquadra van aconseguir localitzar i detenir a tres homes que presumptament van agredir i robar un taxista la nit del dijous 8 de març. Mentre una patrulla de la policia municipal va arrestar a dos dels implicats el mateix dia que van succeir els fets, els Mossos van detenir al tercer autor l’endemà, divendres. Els arrestats tenen 19, 25 i 26 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Reus i són considerats presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència, lesions i danys.

Els fets van tenir lloc la matinada de dijous a divendres de la setmana passada, quan un taxista que es trobava de servei va rebre una trucada per anar a buscar un grup de persones al carrer Brussel·les de Salou. Quan el taxista va arribar al lloc va recollir un grup de quatre persones i els va demanar que paguessin la carrera per avançat. Llavors, els individus van començar a donar-li cops de puny mentre el taxista es trobava al seient del conductor. Tot seguit, aquests individus també van donar-li puntades de peu des de l’exterior del cotxe.

Després d’uns moments, el taxista va poder fugir del lloc amb el vehicle i va trucar a la policia. Aleshores, l’home es va adonar que els seus agressors també li havien sostret dos telèfons mòbils que portava a l’interior del taxi.

Ràpidament, diverses patrulles de la Policia Local de Salou es van dirigir al lloc dels fets i, amb la descripció dels autors, van localitzar al carrer Josep Carner tres persones que coincidien amb els individus. Mitjançant diverses gestions, els policies van comprovar que dos dels tres individus localitzats estaven relacionats amb l’agressió.

Posteriorment, en l’escorcoll que els mossos van fer a l’home de 26 anys abans d’entrar a les garjoles, li van localitzar un dels dos telèfons mòbils sostrets que portava amagat.

Agents de mossos que es van fer càrrec de la investigació van detenir hores després un tercer home, de 19 anys, relacionat amb l’agressió.

Dels tres detinguts, els homes de 25 i 26 anys van passar dissabte a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar el seu ingrés a presó. Pel que fa a l’home de 19 anys, va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria i ser citat en qualitat d’investigat per al judici celebrat dissabte.

Port de Tarragona