Un ciclista resulta ferit greu després de ser atacat per cinc gossos a un camí de Miravet

Arxiu

Un veí de Pinel de Brai va quedar ferit després de ser atacat per cinc gossos d’un caçador quan anava en bicicleta per un camí de Miravet. L’home va ser mossegat a cames, braços i espatlla pels cans. Els fets van tenir lloc el passat dissabte a les dotze del matí. Els gossos d’aquest caçador ja havien protagonitzat dos atacs diferents, un en 2014 i un altre en 2015 a persones que practicaven esport per la zona. El caçador és un veí de Mora d’Ebre que caçava amb llicència i únicament amb gossos entrenats, sense arma.

Després de l’atac, el propietari dels gossos va tocar una trompeta de cacera i els animals van deixar anar la seva víctima segons expliquen fonts policials. El propietari va argumentar que si s’hagués apropat encara s’haguessin acarnissat més amb la víctima donat que els animals estan entrenats d’aquesta manera.

La víctima va ser localitzada pel seu germà en un toll de sang i en un greu estat de salut. Va ser traslladat a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, on va ser atès d’urgència. La intervenció va durar més de quatre hores i encara es troba ingressat. Els mossos confirmen que han localitzat al propietari dels animals i serà investigat per delicte de lesions i omissió d’auxili.