Mor un conductor en un xoc entre una furgoneta i un turisme a Mont-roig del Camp

El conductor d’un cotxe ha mort en un accident de trànsit que s’ha produït a les set d’aquesta tarda a la N-340, al seu pas pel terme municipal de Mont-roig del Camp. El succés s’ha registrat al punt quilomètric 1.132, quan, per causes que es desconeixen encara el turisme que conduïa el mort ha xocat frontalment amb la furgoneta. La col·lisió ha provocat també tres ferits, que han estat traslladats a l’Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Cambrils, un d’ells, mentre que dos han estat atesos al lloc de l’accident.

Set patrulles de Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques SEM han atès l’emergència. La carretera ha quedat tallada al trànsit.

Port de Tarragona