S’entrega a la comissaria dels Mossos de Berga i confessa haver matat la seva mare, una coneguda activista social

La víctima és Manela Quesada, una activista relacionada amb la integració social dels malalts mentals.

Manela Quesada, la víctima, en una foto de Regió 7.

Un veí de Berga de 37 anys ha quedat detingut a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, on s’ha presentat per confessar que havia matat la seva mare. Agents de la policia catalana s’han dirigit al seu domicili, al carrer Pietat d’aquesta localitat, on, efectivament, han trobat el cos sense vida d’una dona. La víctima presentava signes d’haver estat atacada amb una arma blanca. La víctima és coneguda per dirigir una entitat dedicada a facilitar la inserció laboral de malalts mentals. El mateix detingut havia estat ingressat recentment en un centre de salut pels problemes psiquiàtrics que patia. No obstant això, des de les associacions en què estava implicada la víctima, Manela Quesada, s’ha volgut que es desvinculin les malalties mentals dels actes violents.

 

Port de Tarragona