Una veïna de Cambrils mor en un accident de trànsit a les Borges Blanques

L'accident va passar al quilòmetre 65 de la N-240.

S.L.O., de 37 anys d’edat i veïna de Cambrils, va morir ahir en un accident de trànsit registrat a la carretera N-240 al seu pas per les Borges Blanques, a Lleida, informa el Servei Català de Trànsit. Per causes que no s’estan investigant, a les set de la tarda d’ahir es va produir un xoc en què es van veure implicats dos cotxes i una furgoneta. Com a conseqüència de la col·lisió, ha mort la conductora d’un dels vehicles (la dona cambrilenc) i el conductor de la furgoneta va ser traslladat en estat menys greu a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Com a conseqüència del succés van actuar cinc patrulles Mossos, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. Mossos van habilitar el pas alternatiu per la via, on es van produir cues de fins a quatre quilòmetres en cada un dels sentits.

Port de Tarragona