La Guàrdia Civil deté un individu al barri de Sant Josep de Reus i desmantella un punt de venda de marihuana.

La Guàrdia Civil de Tarragona han desmantellat un punt de venda de marihuana al barri Sant Josep de la localitat de Reus, detenint el responsable com a presumpte autor dels delictes de tràfic de drogues, defraudació de fluid elèctric i desobediència, informa l’institut armat.

Arran de les investigacions dutes a terme per Agents de l’Oficina d’Anàlisi Fiscal de la Guàrdia Civil de Tarragona, va ser detectat un gran nombre de visites diàries a un domicili de Reus, comprovant com assíduament era visitat el mateix per persones consumidores de substàncies estupefaents , aquestes persones accedien al domicili i romanien en el seu interior un curt espai de temps, durant el qual es duia a terme la transacció.

Divendres passat, 16 de març, es va establir un dispositiu policial a fi d’explotar la informació recollida en la investigació, quan el Jutjat d’Instrucció número 1 de Reus en Funcions de Guàrdia, va autoritzar l’entrada i registre del domicili. En aquest moment es trobava a l’interior de l’habitatge la persona objecte de la investigació, que va ser detinguda, iniciant un registre en què es van localitzar en diferents envasos 952 grams de cabdells de marihuana i útils per a la manipulació i venda de drogues.
El detingut, reincident, tenia pendent una causa per cultiu i elaboració de marihuana, relacionada amb una actuació practicada per la Guàrdia Civil a finals del mes de març de 2017, quan se li va fer responsable del dipòsit de material utilitzat en la plantació, aquest material havia estat venut a terceres persones, incorrent d’aquesta manera en un delicte de desobediència. La persona detinguda, en unió del material intervingut va ser posat a disposició del jutjat d’instrucció 1 de Reus, en funcions de guàrdia.

Port de Tarragona