Va salvar la seva vida al refugiar-se en la cambra frigorífica d’un forn de Cunit, incendiat aquest vespre

En el succés va patir cremades un altre home, empleat de l'establiment.

archivo

El propietari d’un forn de Cunit, de 55 anys, ha pogut sortir il·lès de l’incendi del seu establiment la passada nit a l’haver-refugiat a la cambra frigorífica del local durant més d’una hora, quan ja s’intuïa el pitjor. El fet que el lloc on es va refugiar fos hermètic va propiciar que no morís intoxicat pel dens fum que va afectar l’establiment. En el succés va patir cremades de segon grau un empleat del forn. El foc es va iniciar a dos quarts de dotze de la nit en el local, ubicat al carrer del Mar, per causes que no han estat precisades.

L’home que es va refugiar a la cambra frigorífica, també de 55 anys, va ser atès per hipotèrmia després de passar un prolongat espai de temps a molt baixa temperatura, encara que va ser donat d’alta en el mateix lloc del succés. Van actuar set unitats de Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del SEM.

Port de Tarragona