L’autòpsia revela que les lesions de l’home trobat mort ahir a Riudecanyes són producte d’un homicidi

Els Mossos d’Esquadra han pogut concloure que la mort d’un home, trobat ahir a la riera de Riudecanyes, va ser com a conseqüència d’un homicidi, informa el cos policial. Els fets que van desembocar en aquesta mort haurien passat el dissabte 24 de març, quan dos homes es van barallar per motius que es desconeixen. Com a resultat de les lesions un dels dos implicats, un home de 41 anys i nacionalitat espanyola, va morir, i l’altre, de 45 anys i nacionalitat romanesa, va ser detingut.

A conseqüència de la baralla l’arrestat li va produir lesions de caràcter mortal tal com l’autòpsia ha posat en relleu. L’autor dels fets hauria abandonat la víctima a la riera de Riudecanyes on es va trobar el cos ahir a les 09.52 hores. Unes hores abans els investigadors havien detingut el presumpte autor dels fets per lesions i detenció il·legal, ja que es va desentendre de la mort i només va dir que s’havien barallat. Els Mossos estaven a l’espera que l’autòpsia fos concloent respecte de la naturalesa de les lesions i si podien tenir un caràcter homicida. El detingut passarà demà a disposició judicial.

Port de Tarragona