Detenen a Salou a un individu que ha apunyalat un taxista de Reus a la C-14, a Vila-seca

Un taxista de Reus es troba ingressat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona a conseqüència de les ferides d’arma blanca sofertes aquesta matinada com a conseqüència d’un apunyalament, informa el Sistema d’Emergències Mèdiques. La víctima, de 44 anys, va ser traslladat al centre hospitalari a les 02:50 hores i el seu estat va ser diagnosticat com a greu, ja que l’apunyalament li va afectar el pit, encara que actualment es troba fora de perill. Després d’aquest atac, el conductor hauria patit un accident de trànsit a l’autovia de Reus a Salou. Al lloc van acudir Mossos d’Esquadra i SEM va enviar una unitat de suport bàsic i una ambulància medicalitzada.

Les gestions, tant de Mossos d’Esquadra, com de policies locals s’han intensificat per localitzar l’autor de l’atac. Un agent de la Policia Local de Salou han donat amb el presumpte autor a dos quarts del matí d’avui. El delinqüent ha tirat pedres al policia i s’ha donat a la fuga a peu. Finalment, se l’ha pogut detenir a les rodalies de la plaça d’Europa.

Port de Tarragona