Una perruqueria de Cornellà era una tapadora per traficar amb drogues i la «caixa» es trobava dins d’una màquina de massatge

Dos dels detinguts, amb antecedents policials, van ingressar a presó per ordre judicial i els altres dos van quedar en llibertat provisional amb càrrecs.

Droga i diners confiscats pels Mossos a l'establiment. / Mossos

Els Mossos d’Esquadra de Cornellà de Llobregat, conjuntament amb la Guàrdia Urbana d’aquesta localitat, van detenir quatre homes, un de nacionalitat espanyola i tres de marroquina, d’edats compreses entre els 19 i els 30 anys i responsables d’una perruqueria de la zona de La Gavarra, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

Pels volts de les 17.00 hores del dimarts 27 de març quan una patrulla dels mossos d’esquadra de paisà van veure un home, al qual van reconèixer per tenir antecedents per tràfic de drogues, que entrava en una perruqueria del barri de la Gavarra de Cornellà de Llobregat. Pocs minuts després, l’home va sortir de l’establiment amb una bossa de mà que no portava quan va entrar a la perruqueria i els mossos el van identificar al carrer. A l’interior de l’esmentada bossa, els policies van trobar dos blocs de haixix, amb un pes total de quasi 200 grams, motiu pel qual el van detenir per un delicte contra la salut pública.

Davant l’evidència que l’haixix comissat al detingut procedia de l’interior de l’establiment, els mossos van demanar suport d’una patrulla de la guàrdia urbana de Cornellà i, tot seguit, els agents van entrar a la perruqueria a l’interior de la qual van trobar tres homes: el propietari, el seu germà i el cunyat d’aquest últim. Els policies van escorcollar l’establiment, inclòs el magatzem, i van localitzar amagats en diferents llocs blocs d’haixix amb un pes total de 3,269 kilograms. Així mateix, i també amagats en els llocs més inversemblants com l’interior d’una màquina per fer massatges, els agents van localitzar un total de 9.472 euros en efectiu i fraccionats en bitllets de 50, 20, 10 i 5 euros, presumptament resultat de la venda de substàncies estupefaents.

Davant les evidències, els agents van comissar les substàncies estupefaents i els diners i van detenir els tres homes per un delicte contra la salut pública. Paral·lelament, la Guàrdia urbana va aixecar acta administrativa amb la proposta de cessament de l’activitat econòmica declarada. Els detinguts, amb antecedents policials, van passar el dimecres 28 de març a disposició del jutjat de guàrdia de Cornellà que va decretar l’ingrés a presó de dos d’ells i la llibertat amb càrrecs dels altres dos.

Port de Tarragona