El laboratori espacial xinès Tiangong-1 ha caigut a les 1.16 hores d’aquesta matinada al Pacífic Sud

Centre de seguiment de la nau a l'Oficina de Vols Espacials Tripulats CMSEO xinesa.

No va ser a Catalunya. Ni tan sols a Espanya ni a Europa. El laboratori espacial Tiangont-1 ha caigut en l’oceà Pacífic (Sud) a una d’aquesta matinada, segons l’Oficina de Vols Espacials Tripulats CMSEO. Tal com estava previst, el frenat generat per les altes velocitats a les quals penetra a l’atmosfera la nau, s’ha desintegrat gairebé totalment. Les coordenades d’entrada van ser 40,4º W i 27,4º S. cerca de Tahití.

El laboratori espacial es va trobar fora de control i no existien comunicacions que podien determinar a través dels instruments de la nau el lloc i hora exactes on cauria. La caiguda no ha estat visible ja que s’ha produït en una zona on hi ha llum del dia en un lloc no habitat.

Port de Tarragona