Els Mossos detenen un fals policia que va retenir a un hotel de Barcelona una dona que va seduir per internet

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 31 de març un home, de 30 anys i de nacionalitat albanesa, com a presumpte autor d’un delicte de detenció il·legal i usurpació de funcions públiques, ja que va retenir una dona i es va fer passar per policia.

El passat 31 de març els mossos van rebre l’avís de la Sala de Coordinació Operativa que els informava que hi havia una persona retinguda il·legalment en un hotel del carrer de Sants de Barcelona. Un cop al lloc, els agents van contactar amb el germà de la víctima que els va explicar que la seva germana es trobava retinguda il·legalment des de feia diversos dies per una persona que es feia passar per policia.

Davant d’això els mossos van iniciar recerca pels edificis de la zona, fins que en una habitació d’un hotel al carrer de Sants van localitzar a la víctima i el presumpte autor de la detenció il·legal. La víctima va explicar als mossos que va conèixer l’autor a través d’internet, que li va fer creure que era policia i es va guanyar la seva confiança. Durant uns mesos van mantenir una relació amistosa, fins que un dia ella va descobrir que no era policia i que l’havia estat enganyat.

Quan li va dir que el denunciaria aquest la va amenaçar i la va retenir en un hotel, sense poder marxar ni comunicar-se amb ningú. També li controlava les targetes de crèdit i la documentació personal. Finalment, la noia va poder contactar amb la seva família i avisar-los que un home la tenien retinguda contra la seva voluntat. Davant d’això els mossos van detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte de detenció il·legal i un delicte d’usurpació de funcions públiques per fer-se passar per policia. El detingut passarà avui a disposició judicial.

Port de Tarragona