L’advocat de Puigdemont, Puig i Ponsatí presenta recurs contra el processament negant la rebel·lió i la malversació

El lletrat Jaume Alonso-Cuevillas denúncia en el recurs vulneracions de garanties processals i no haver permès la defensa que segons el Dret europeu i internacional li corresponia.

Foto: Concepción AMAT ORTA

Jaume Alonso-Cuevillas, ha comunicat a través del seu compte de Twitter que ha presentat un recurs del Tribunal Suprem contra el processament de l’ex-president Carles Puigdemont i els consellers Clara Ponsatí i Lluís Puig. El lletrat explica en el seu recurs els motius pels quals considera que no va existir ni la rebel·lió, ni la malversació de cabals públics que consta en l’acte del magistrat Pablo Llarena. Així mateix, en el mateix escrit legal es denuncien presumptes vulneracions de garanties processals, segons comunica Alonso-Cuevillas.

L’advocat fa esment al fet que no és competència del Tribunal Suprem jutjar aquesta causa i que no se li ha permès la defensa, cosa que -afegeix- és contrari al Dret europeu i internacional.

Port de Tarragona