Un elefant mor i dos més resulten ferits en un accident de trànsit a l’autovia d’Albacete

La complexitat en retirar els animals i trobar un transport adequat per continuar el viatge ha provocat que la via hagi quedat tallada durant hores. / Bomberos Albacete

Un camió carregat amb cinc elefants ha bolcat a l’autovia A-30, al seu pas pel terme municipal de Pou Cañada, a Albacete. Com a conseqüència de l’accident un dels animals ha mort i dos més han resultat ferits, ha comunicat el director general de Trànsit. L’accident ha provocat el tall de la via i ha provocat una singular imatge d’elefants solts a la calçada. Els animals han estat traslladats a una indústria de reciclatge propera, on un veterinari ha atès els animals ferits.

La complexitat en la retirada dels animals i la recerca d’un transport adequat per continuar viatge ha provocat que la via quedés tallada durant hores.

Port de Tarragona