FLASH: Els Mossos aconsegueixen reduir a un individu armat que s’ha atrinxerat en un pis d’Amposta

Les primeres informacions apunten que el fill de la família propietària d'una joieria hauria protagonitzat el succés, que s'ha saldat sense ferits.

El succés s'ha produït en un habitatge sobre la Joieria Salvadó d'Amposta. / GM

Efectius dels Mossos d’Esquadra han pogut reduir a un individu que s’ha atrinxerat amb una arma de foc en un pis d’Amposta. Els fets s’han iniciat minuts després de les vuit d’aquesta tarda (dimarts 3 d’abril) en un habitatge de l’avinguda de la Ràpita, a la població d’Amposta. La policia catalana ha indicat a les xarxes que la població no s’aproximés a la zona i obeïssin les instruccions dels agents. S’ha tallat el carrer al trànsit i s’ha acordonat la zona. Una mitja hora després, els Mossos han informat que la situació de perill havia passat i que es tractava d’un home que pretenia autolesionar-se.

El succés s’ha produït en un pis sobre la joieria, propietat dels pares de l’home reduït, publica el digital Aguaita.

Port de Tarragona