Quatre ferits a la seu de Youtube de Califòrnia després d’un atac armat protagonitzat per una dona, que s’ha suïcidat

El empleats de la companyia han estat evacuats.

Quatre ferits és el balanç final que ofereix la Policia com a resultat de l’atac armat dut a terme per una dona a la seu de Youtube, a San Bruno, Califòrnia. La dona que ha protagonitzat l’atac a la seu de Youtube ha mort i les forces de l’ordre han informat que s’ha disparat amb la seva arma. Es desconeix el mòbil de l’atac i si té alguna relació amb el terrorisme, tot i que no s’ha fet esment a aquesta motivació en la roda de premsa realitzada pel cap de Policia després dels fets. Els empleats han sortit de l’edifici de Youtube, propietat de Google, que ha informat en tot moment als seus empleats del que havien de fer davant l’atac. L’hospital General de Sant Francesc va rebre a tres ferits, un d’ells en estat crític. El president Trump ha mostrat interès pel succés i ha lloat l’actuació de les forces de l’ordre i d’emergències.

Port de Tarragona