Detenen un conductor que ha donat “positiu” en drogues després de caure a un canal de Sant Carles en què ha mort una jove

L'accident s'ha registrat a la TV-3408 a les proximitats de la població. / GM

Els Mossos d’Esquadra han detingut el conductor d’un vehicle que s’ha sortit de la via aquesta matinada a Sant Carles de la Ràpita i on ha mort una jove de l’Aldea, han confirmat des del cos policial. El cotxe ha caigut a un canal a dos quarts de set del matí sense que estigués implicat en l’accident cap altre vehicle. En l’accident el conductor ha patit ferides lleus i, després de ser atès a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, se li ha fet un control de drogues i alcoholèmia que ha resultat positiu. La víctima i el conductor tenen la mateixa edat: 22 anys i està detingut a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de la localitat d’Amposta.

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Port de Tarragona