Un mort i sis bombers ferits en un incendi a la Torre Trump a Nova York

Els bombers de Nova York, (FDNY) informen d’un incendi a la Torre Trump de Manhattan, que s’hauria iniciat minuts després de les sis de la tarda (hora espanyola) de dissabte. El gran nombre d’unitats de Bombers a la Cinquena Avinguda causa expectació i molts vianants s’han concentrat per observar les tasques d’extinció. Pel que sembla han sonat 4 alarmes antiincendis i visualment s’observen flames alguns apartaments del pis 50º, a uns 130 metres. S’ha informat d’un civil mort i sis bombers amb lesions sense perill per la seva vida. Les tasques d’extinció han avançant amb molts problemes. Els bombers no donaven per acabat el servei ja que els pisos superiors han quedat molt afectats pel fum i era necessari comprovar que no existien més víctimes a altres pisos.

NYPD
Port de Tarragona