La titular del jutjat d’Amposta deixa en llibertat amb càrrecs al jove de l’Aldea que conduïa el cotxe on va morir una amiga

La causa està oberta per un delicte d'homicidi per imprudència greu amb ús de vehicle de motor i conducció sota els efectes de l'alcohol i les drogues.

Jutjats d'Amposta.

La titular del jutjat de guàrdia a Amposta ha deixat en llibertat amb càrrecs al jove que conduïa sota els efectes de les drogues i l’alcohol dissabte passat, on va morir una noia de l’Aldea, informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. L’accident es va produir a les proximitats de Sant Carles de la Ràpita a última hora de la matinada de diumenge. El cotxe va caure al canal, prop dels arrossars i al seu interior va quedar el cos de la jove, de 22 anys.

La jutge li ha retirat el passaport i el carnet de conduir, a més de tenir prohibit sortir del territori. La causa està oberta per un delicte d’homicidi per imprudència greu amb ús de vehicle a motor i conducció sota els efectes de l’alcohol i drogues, informa la mateixa font.

Detenen un conductor que ha donat “positiu” en drogues després de caure a un canal de Sant Carles en què ha mort una jove

Port de Tarragona