FLASH: Una detinguda en una operació de la Guàrdia Civil contra membres dels Comitès de Defensa de la República

Se'ls acusarà de terrorisme, rebel·lió i malversació. L'operació està ordenada per l'Audiència Nacional.

Archivo

Una dona ha estat detinguda per la Guàrdia Civil en una operació que s’ha iniciat aquest dimarts i que està destinada a localitzar i arrestar a Catalunya alguns activistes dels Comitès en Defensa de la República (CDR). L’operació està ordenada per l’Audiència Nacional, que acusarà de terrorisme, rebel·lió i malversació, entre d’altres delictes, als arrestats. La persona detinguda aquest matí està considerada responsable de la coordinació dels últims talls de carreteres i actuacions en els peatges duts a terme aquesta Setmana Santa.

A les nou del matí els agents de la Benemèrita es trobaven realitzant registres a Viladecans.

AMPLIAREM

 

Port de Tarragona