Dos detinguts per intentar matar a cops de pedra a un home al barri barceloní de Nou Barris

Pedres utilitzades en l'agressió.

Mossos de la comissaria de Nou Barris van detenir la matinada de divendres 6 d’abril, dos homes de nacionalitat espanyola, de 27 i 45 anys, veïns de Barcelona, ​​per intentar matar un tercer colpejant amb pedres i un pal al cap. Han ingressat a la presó com a presumptes autors de delictes de temptativa d’homicidi, lesions i contra la salut pública.

Diversos testimonis van veure l’agressió dijous passat i van informar les patrulles desplaçades al lloc. Els agents van iniciar la recerca de les dues persones que, per la descripció, eren coneguts del barri per estar implicats habitualment en discussions i baralles. Finalment, van ser localitzats quan van originar un nou conflicte amb personal de seguretat a la parada de Trinitat Nova a la línia 4 del metro, on havien causat disturbis i agredit un conductor del metro.

Durant el registre dels dos detinguts els agents van trobar entre les seves pertinences una bossa amb nou peces premsades de color marró, presumptament haixix, amb un pes brut de 10,5g i una navalla amb una fulla de 6,5cm de llarg. En la investigació posterior es va poder aclarir que els implicats eren usuaris habituals d’un centre de protecció de persones sense sostre, on venien petites dosis d’haixix a altres usuaris en format individual, subministrant la quantitat mínima per elaborar un cigarret d’aquesta substància.

Tot apunta que diferències per una transacció per una d’aquestes cigarretes d’haixix va provocar una forta discussió que va culminar amb la brutal agressió dels dos venedors cap al comprador, que va rebre cops amb pedres de grans dimensions al cap i amb un pal. Els detinguts van passar el dissabte dia 7 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de Guàrdia de Barcelona que va decretar el seu ingrés a la presó.

Port de Tarragona