Un agent de Mossos va disparar contra tres delinqüents per evitar que atropellessin a un company en un control de l’AP-7, a Reus

Els tres individus van sortir del vehicle, continuant la fugida a peu y encara no han estat localitzats.

Els Mossos d’Esquadra busquen tres individus que ahir, dimarts, van intentar atropellar un agent en un control que s’havia instal·lat a la sortida de Reus de l’AP-7 precisament per interceptar-los. Els individus eren buscats per haver-se donat a la fuga després que una patrulla de la Unitat Operativa dels Mossos d’Esquadra intentés que es detinguessin a l’altura de Torredembarra. El vehicle va aixecar les sospites dels policies al seu pas per àrea de servei de Banyeres del Penedès, uns 44 quilòmetres en direcció Barcelona. Pel que sembla, van identificar el vehicle com l’utilitzat en diversos robatoris, i van decidir seguir-los. En veure els senyals lluminosos i sonors el conductor del turisme va decidir distanciar-accelerant sobtadament.

Els Mossos van alertar del succés i es van bloquejar mitjançant controls totes les sortides de l’autopista en direcció a Tarragona. Els delinqüents van decidir prendre la sortida de Reus, on ja s’havia instal·lat un dels controls. La retenció de vehicles provocada per la inspecció dels agents va provocar que el conductor fugit decidís anar avançant pel voral, arribant a arrencar la barrera del peatge. A l’acostar-se al control van accelerar i van intentar envestir un dels agents en el control. El seu company, en veure la situació de risc va extreure la seva arma i va realitzar diversos trets, primer intimidatori a l’aire i posteriorment a les rodes. Al se veire acorralats i sentir els trets, els tres individus van sortir del vehicle i van fugir a peu cap a la zona de la Boella, propera a la sortida de l’autopista.

La policia catalana continua les investigacions per trobar els tres delinqüents, que encara no han estat localitzats, tot i l’important desplegament policial que es va activar en la seva recerca.

 

Port de Tarragona