Un jutjat de Sabadell demana a Mossos que remeti a la Guàrdia Civil les comunicacions i identifiqui coordinadors del cos l’1-O

El Jutjat d’Instrucció número 2 de Sabadell ordena, mitjançant una providència, al Cos dels Mossos d’Esquadra que lliurin documentació sobre els mòbils lliurats a les patrulles l’1 d’octubre. Així mateix, ordena que es remeti a la Unitat de Policia Judicial de la Zona de Catalunya de la Guàrdia Civil «totes les comunicacions registrades durant l’1 d’octubre de 2017» per la Sala Regional de la Zona Metropolitana Nord. Es refereix la petició tant a les comunicacions entrants com a les sortints, així com el contingut de les mateixes, inclosa el «xat corporatiu».

Es demana també que s’identifiqui a la Cap de Regió i subcap o Intendent responsables del Centre de Coordinació Regional vinculat amb la Sala Regional de la Zona Metropolitana Nord. «Un cop identificats, demaneu els seus antecedents penals i Citeu els mateixos perquè prestin declaracions en qualitat d’investigats» per un possible delicte de desobediència a l’autoritat judicial.

Port de Tarragona