Mor a Madrid un dels implicats en la baralla multitudinària de diumenge passat a Cornellà

Un dels implicats en la baralla multitudinària ocorreguda la matinada del passat 8 d’abril a Cornellà de Llobregat, ha estat trobat mort a Madrid aquesta matinada. S’espera a l’autòpsia per conèixer les causes que han provocat la mort. A la que s’ha descrit com una «batalla campal» a prop de la discoteca Phant Cornellà, van resultar ferits tres joves. En l’enfrontament es van veure implicats una vintena de persones. Avui passarà a disposició judicial un dels detinguts, dies després, pels Mossos d’Esquadra, encarregats de la investigació. Els vídeos que han circulat per les xarxes socials mostren escenes molt violentes amb alguns ferits a terra inconscients rebent puntades i cops amb pals.

AMPLIACIÓ:

L’autòpsia ha determinat que la mort s’ha produït per una caiguda d’esquena des d’un 11è pis d’un edifici del carrer Elfo, de Ciutat Lineal, a Madrid, informa la Cadena SER i La Vanguardia. Tot apunta que es tracta d’un suïcidi, ja que en una butxaca tenia una nota de comiat. Tenia un politraumatisme i talls per una caiguda d’esquena, després d’haver impactat primer contra una tanca d’arbustos i després contra el terra. Segons la mateixa font, l’entorn d’aquest jove va explicar a la Policia Nacional que el noi no havia pogut aguantar la pressió i que sabia que anaven darrere pel que ha passat la matinada de diumenge a Cornellà de Llobregat en un enfrontament entre joves del municipi i un grup d’homes d’ètnia gitana del barri de Can Espinós de Gavà.

Port de Tarragona