Tres víctimes mortals a les carreteres catalanes en dos accidents ocorreguts el cap de setmana

Accident mortal ocorregut a Torà / Bombers

Tres persones han perdut la vida aquest cap de setmana en dos accidents mortals a les carreteres catalanes, informa el SCT. El darrer s’ha produït aquest diumenge, cap a un quart de dues del migdia, a la C-61 a Vallgorguina (Vallès Oriental), on un tot terreny ha sortit de la via a prop del punt quilomètric 13,5. A conseqüència d’això, han mort els dos ocupants del vehicle, el conductor i la passatgera davantera. L’altre accident va passar dissabte a la tarda, quan un tot terreny i un turisme van col·lidir al punt quilomètric 24,2 de la carretera C-1412a, al terme municipal de Torà (Segarra). Com a conseqüència de la topada, va morir una persona, el conductor del turisme, i dues més, que anaven al tot-terreny, van resultar ferides de poca gravetat. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), aquest diumenge a la tarda l’operació de retorn cap a l’àrea metropolitana de Barcelona ha estat força tranquil·la. S’han registrat cues de 2 quilòmetres a l’N-340 a Altafulla i 5 km més a Coma-ruga en sentit Barcelona.

 

Port de Tarragona