Els Mossos localitzen el cos sense vida del desaparegut a Gironella mentre es continua amb la recerca del pescador de Deltebre

Arxiu

A les 13.32 hores, ha estat localitzat el cos sense vida de l’home de 51 anys que estava desaparegut des d’ahir a Gironella. L’home ha estat localitzat a cal Bassacs a l’alçada de la segona resclosa del riu Llobregat per una unitat aquàtica dels Mossos d’Esquadra. El dispositiu coordinat per Bombers de la Generalitat s’ha reprès aquest matí a partir de les 8.00 hores. Ha comptat amb la mobilització de 8 dotacions dels Bombers de la Generalitat (amb les unitats subaquàtiques i de muntanya del GRAE), 8 patrulles de seguretat ciutadana dels Mossos d’Esquadra i la unitat aquàtica, Policia Local, voluntaris de Protecció Civil, de la Creu Roja i de l’Ajuntament de Gironella. A banda, també han treballat les unitats canines i els helicòpters de Bombers de la Generalitat i de Mossos d’Esquadra. Recordem que a les 11.30 hores d’ahir es va rebre l’avís de la desaparició d’aquest home. Segons les informacions facilitades, l’home havia sortit a primera hora a passejar amb els seus dos gossos i no va tornar al domicili familiar.

Col·laboració en la recerca a Deltebre d’un home desaparegut

Aquest matí, els Bombers de la Generalitat també han col·laborat en coordinació amb Salvament Marítim en la recerca d’un home desaparegut des d’ahir a Deltebre. Segons informacions facilitades, l’home havia sortit amb barca, ahir a la tarda, quan va desaparèixer per causes que es desconeixen. Aquest matí, a les 08.06 hores, s’ha rebut l’avís i s’han activat dues dotacions i un helicòpter dels Bombers de la Generalitat amb personal del GRAE i del GEM (Grup d’Emergències Mèdiques) que han resseguit, sense èxit, el riu Ebre fins a la desembocadura.

Port de Tarragona