Detingut després d’enfrontar-se a la policia amb una motoserra en una benzinera de Palafrugell

Un individu, que s’ha enfrontat a la policia amb una motoserra, ha estat reduït i detingut després d’una complexa actuació. Agents de Policia Local de Palafrugell (Girona) i de Mossos d’Esquadra l’han perseguit després de fugir en esgotar la benzina de la motoserra. També portava amb si un matxet de grans dimensions.

Els policies han anat apropant-se amb precaució a l’individu, que es protagonitzat desordres en un bar de Palafrugell. En arribar els agents, l’home s’ha atrinxerat dins d’un cotxe armat amb el matxet i la serra mecànica. Posteriorment, ha sortit del vehicle amb la motoserra en marxa i ha amenaçat els agents en una gasolinera. Finalment, ha sortit corrent i, després d’ell, una desena de policies que han pogut detenir-lo en una plaça propera a la benzinera on es va enfrontar a la policia. El detingut, de nacionalitat marroquina, té 39 anys i viu a Barcelona.

Durant la seva fugida ha perdut la serra mecànica, però conservava el matxet, pel que la seva detenció ha estat complexa i fins i tot ha requerit de l’assistència del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) que han sedat a l’individu, molt alterat.

Port de Tarragona