La Policia Nacional deté a Deltebre a un home buscat per la justícia per una temptativa d’homicidi a Saragossa

Comissaria del C.N. de Policía a Tortosa /GM

La Policia Nacional han detingut a Deltebre a un fugitiu buscat per homicidi en grau de temptativa per uns fets ocorreguts el passat mes de març a la ciutat de Saragossa. Una persona es va presentar a la Comissaria de Tortosa amb l’excusa de fer unes gestions burocràtiques en nom d’un familiar. L’operatiu desenvolupat amb motiu del incongruent dels seus arguments va permetre esbrinar que sobre el familiar constava en vigor una ordre de detenció com a presumpte autor d’una temptativa d’homicidi.

Els agents davant dels que va comparèixer van deduir des d’un principi que no comptava tota la veritat dels motius de la seva compareixença, pel nerviosisme que mostrava la forma de narrar els esdeveniments, recels a contestar algunes preguntes i la incongruència de les seves respostes. Tot això va originar l’inici d’un operatiu policial amb la finalitat d’aclarir que sol·licita.

Després multitud de gestions, es va poder comprovar que la persona que va anar a comissaria a realitzar els tràmits burocràtics ho feia perquè el seu familiar estava reclamat per la seva participació en un homicidi en grau de temptativa fets ocorreguts el passat mes de març a Saragossa.

L’operatiu es va saldar amb la detenció a Deltebre del fugitiu, un home de nacionalitat espanyola i de 24 anys d’edat, qui després de l’agressió s’havia establert a la zona del Baix Ebre. L’arrestat compta amb un ampli historial delictiu, constant-li també en vigor una altra ordre de detenció com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en les coses. L’operació ha estat desenvolupada per agents del Grup Operatiu de Policia Judicial de la Comissaria Local de Tortosa (Tarragona) i del Grup d’Homicidis de la Brigada Provincial de Policia Judicial de Saragossa.