Dos morts al Vallès, balanç de la sinistralitat a les carreteres catalanes durant el cap de setmana

Un motorista va morir en xocar contra un camió a Sant Cugat i un conductor va morir a Sant Antoni de Vilamajor al sortir el seu vehicle d'un camí rural.

L'accident de Sant Cugat es va registrar al quilòmetre 5,5 de la C-1413a. / GM

Dues persones han perdut la vida a les carreteres catalanes aquest cap de setmana en sengles accidents ocorreguts a Sant Cugat i Sant Antoni de Vilamajor. Tots dos successos van ocórrer a última hora de la tarda de dissabte (entre les 20:12 i les 20:27) al Vallès.  El primer es els successos es va produir en un camí rural que connecta la masia de Can Cortera, a Sant Antoni de Vilamajor, (Vallès Oriental) quan un conductor de 56 anys va sortir de la via.

El segon dels accidents es va produir al quilòmetre 5,5 de la carretera C-1413 al seu pas per Sant Cugat del Vallès, al Vallès Occidental. Va ser un xoc entre un camió i un motociclista que es va saldar amb la mort del conductor de la motocicleta, informa el Servei Català de Trànsit.

En tots dos casos van participar en l’emergència Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i SEM.

 

Port de Tarragona