Detenen un conductor ebri que s’ha donat a la fuga després de patir un accident en la Ronda Litoral on ha mort un altre conductor

Un motorista va morir en un altre accident ahir a la nit a Dosrius, al Maresme.

Ronda Litoral de Barcelona.

Un home de 58 anys ha mort aquesta matinada a la Ronda Litoral en un accident on han estat implicats una furgoneta i un turisme, informa l’ajuntament de Barcelona. El conductor del turisme ha estat detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit i delicte d’homicidi imprudent.

Aquesta matinada, a les 03:15 hores, s’ha produït un accident de trànsit a la Ronda Litoral, en el quilòmetre 16 sentit Besòs, on s’han vist implicats una furgoneta i un turisme. A conseqüència de l’accident ha resultat mort el conductor de la furgoneta, un home de 58 anys.

El conductor del turisme ha fugit del lloc però ha estat localitzat poc després per una dotació de la Guàrdia Urbana que li ha realitzat la prova d’alcoholèmia, donant com a resultat 0,70 mg/l en una de les proves. El cos de policia barceloní l’ha detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit i delicte d’homicidi imprudent.

Fins el lloc dels fets també s’han traslladat efectius del Servei de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament. La Unitat d’Investigació i Prevenció d’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

L’Ajuntament ha activat el servei d’atenció psicològica pels familiars de la víctima del Servei d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona. Aquesta és cinquena víctima mortal en accident de trànsit a Barcelona aquest any.

Motorista mort a Dosrius

D’altra banda, ahir a dos quarts de déu de la nit un motorista va perdre la vida en un accident que es va registrar a la carretera BV-5101 a Dosrius, a la comarca del Maresme. Per causes que encara s’estan investigant, una motocicleta va sortir de la via i el seu conductor i únic ocupant, J.R.A., de 43 anys, nacionalitat equatoriana i veí de Mataró, va morir.

Arran de la incidència, es van activar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Port de Tarragona