Els Mossos detenen l’autor d’un tiroteig que ha provocat dos ferits aquest migdia a Terrassa

El tiroteig s'ha produit a la confluència dels carrers Ourense i Saragossa. / GM

El presumpte autor d’un tiroteig que s’ha produït aquest matí a Terrassa, que s’ha saldat amb dos ferits, ha estat detingut per efectius dels Mossos d’Esquadra hores després del succés. La policia l’acusa d’un delicte de temptativa d’homicidi i tinença il·lícita d’armes. El tiroteig s’ha produït a la confluència dels carrers Orense i Saragossa, al barri de Torre-sana. Dos homes han resultat ferits i han estat traslladats a un centre hospitalari.

Alguns testimonis han apuntat que la disputa va començar en un bar. Minuts després, l’home que va ser detingut pels Mossos posteriorment, va sortir de l’establiment, mentre els altres dos romanien a l’exterior. Poc després, l’arrestat va tornar i va disparar contra els dos homes. Els Mossos han acordonat la zona per intentar que no fugís del seu domicili, però després de disparar, l’individu havia marxat a una altra població, on ha estat detingut.

Port de Tarragona