Un gos de 17 anys, sord i mig cec, nomenat policia honorari a Queensland per salvar una nena perduda

Imagen del nuevo "policía" de Queensland. / ABC News

Una nena de tres anys va ser trobada quinze hores després d’haver desaparegut divendres passat a Queensland, Austràlia, gràcies a un gos, «Max» que va conduir als rescatadors fins on es trobava la petita. El gosset va estar tot el temps al costat de la nena, al costat de la que va dormir. La nena ha estat rescatada il·lesa d’una zona muntanyosa complicada on un centenar de voluntaris la buscaven. A conseqüència d’aquest fet, la policia de Queensland han decidit declarar a Max com a gos policia honorari, malgrat els seus 17 anys ia estar parcialment sord i cec, pel «bon treball d’haver mantingut a la nena segura» ja no haver-se’n anat de seu costat.

La nena patia tan sols talls i rascades. L’àvia participava en la recerca i va sentir la nena en el moment en què el gosset va sortir dels matolls i la va portar a on es trobava la menor.

Port de Tarragona