Onze ferits i milers d’evacuats després de l’explosió en una refineria de Wisconsin, als Estats Units

L’explosió d’una refineria a la ciutat nord-americana de Superior, a l’estat de Wisconsin, ha provocat 11 ferits i ha obligat a evacuar milers de persones en un radi d’una milla. Segons les primeres informacions, l’explosió es va iniciar en un tanc d’asfalt i després d’ella es va originar un incendi de grans dimensions. Els bombers de la zona no pot actuar en no poder acostar-se a la refineria.

Es preveu que l’incendi i les evacuacions durin dies, segons ha informat el cap de policia. La sortida dels evacuats va obstruir les principals carreteres de la zona amb embussos de vehicles dels que fugien de la columna de fum. Les escoles també han estat evacuades i totes les activitats han estat cancel·lades.

AMPLIAREM

Port de Tarragona