banner Diputació de Tarragona

Una dona de 38 anys mor i quatre bombers ferits, en l’incendi d’un habitatge al Raval de Barcelona

L'edifici dels arcs a l'àtic ha estat l'afectat pel foc. / GM

Una dona de 38 anys ha mort com a conseqüència de les greus cremades que ha patit en un incendi d’un edifici de la plaça del Padró, al barri del Raval de Barcelona, on sis persones més han resultat ferides, quatre d’elles bombers. Entre els afectats hi ha un veí de 90 anys, que ha patit intoxicació. Vuit dotacions de Bombers de Barcelona han atès l’emergència i intenten, encara, extingir l’incendi.

El foc s’ha iniciat a dos quarts de vuit del vespre i ha estat extingit a tres quarts de nou. Les flames s’han iniciat al segon pis i la dona que ha perdut la vida ha estat trobada a l’escala a la sisena planta. Els 28 habitatges de la finca han estat evacuats i l’Ajuntament s’ha fet càrrec de l’allotjament d’una trentena dels veins. A més dels Bombers, l’emergència ha estat atesa per unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques, Guàrdia Urbana de Barcelona i Mossos d’Esquadra.

Port de Tarragona