Un veí de Torreforta denuncia un robatori i els Mossos descobreixen que era el veí

Els Mossos d’Esquadra de Tarragona van detenir dimecres, un home de 24 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Tarragona, com a presumpte autor d’un robatori amb força comès a l’habitatge del veí. Els robatori va succeir en un immoble de segona residència ubicat al carrer Tortosa de Tarragona entre els dies 14 i 15 de febrer. El propietari va detectar que algú havia accedit a l’habitatge forçant la finestra del lavabo que dona al pati interior comú de l’edifici, i que li havien sostret diversos electrodomèstics, la campana extractora, cablejat elèctric i elements de fontaneria.

Les gestions d’investigació van permetre identificar i detenir un dels presumptes autors dels fets qui va resultar ser un veí de l’edifici. Per la mida dels objectes sostrets, els investigadors no descarten la possible participació de terceres persones.

El detingut, que acumula cinc antecedents, va passar ahir a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.