Patricia Plaja, la periodista premiada per la gestió de la comunicació dels Mossos durant els atemptats, cessada per un tuit sobre ‘La Manada’

La periodista Patricia Plaja ha estat cessada com a responsable de comunicació dels Mossos d’Esquadra arran d’una crítica sobre el poder judicial respecte a la sentència pel cas conegut com ‘La Rajada’, informa Mayka Navarro a La Vanguardia. Platja és una professional amb una carrera en el cos ha estat lloada per mitjans de comunicació i ciutadans, la seva manera de gestionar la informació policial ha estat la propi dels temps actuals, especialment mitjançant les xarxes socials. Han estat aquestes precisament les que han portat al fet que la direcció del cos hagi perdut la confiança, ja que va posar en dubte el poder judicial espanyol.

Patricia va tuitejar dijous passat: “El problema no és el jutge ni el vot particular. Ens equivocarem si ho centrem tot en això. El que falla és el poder judicial. Una altra vegada. #NoEsNo #LaManada”. Segons les mateixes fonts, la decisió no provenia del ministeri de l’Interior, que va afirmar que era una decisió dels comandaments de la policia catalana.

Port de Tarragona