Mor el conductor d’una furgoneta a Xerta i un vianant a l’autovia A-2, a Santa Coloma de Cervelló

El vehicle bolcat a La Canonja era robat. / Foto: @LaCanonja112

Dues persones van perdre la vida avui en dos accidents ocorreguts en els municipis de Xerta, al Baix Ebre ia Santa Coloma de Cervelló, al Baix Llobregat, informa el Servei Català de Trànsit. El primer dels successos es va produir en aquesta última localitat, a dos quarts de cinc de la tarda, quan una motocicleta ha atropellat un vianant a la A-2. Com a conseqüència del xoc el vianant ha mort i el conductor de la moto ha estat traslladat a l’hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí. Han atès l’emergència tres patrulles mossos i tres ambulàncies del SEM. Com a conseqüència de l’accident els dos sentits de l’autovia han quedat tallats per espai de dues hores i mitja. S’han registrat retencions de fins a cinc quilòmetres a la zona.

El segon dels sinistres s’ha registrat vint minuts després (16:49 h) a la C-12, al seu pas per Xerta, al Baix Ebre de Tarragona. Una furgoneta ha sortit de la via i s’ha precipitat per un barranc després de trencar la tanca de protecció. El vehicle ha quedat a pocs metres del riu Ebre, frenada pels arbustos. Quatre dotacions de Bombers de la Generalitat, una unitat del Sistema d’Emergències Mèdiques i agents dels Mossos d’Esquadra han atès l’emergència.

Cotxe bolcat a la Canonja

D’altra banda, també minuts després de les quatre de la tarda, un vehicle ha bolcat després de xocar amb un pas a nivell ubicat al terme de la Canonja, a Tarragona. Quan els serveis d’emergència han arribat al lloc dins del vehicle no s’ha trobat ningú. Per tant, els serveis mèdics del SEM no han hagut d’intervenir. Al lloc han acudit dues unitats de Bombers de la Generalitat i dues dels Mossos d’Esquadra. Pel que sembla, el vehicle havia estat sostret prèviament.

Port de Tarragona