FLASH: Una explosió en un avió a l’Aeroport d’Astúries obliga a evacuar els passatgers

L'explosió s'ha produït a un avió de la companyia Volotea, que fa el trajecte entre Astúries i Sevilla.

Un avió de la companyia Volotea que havia de desenganxar de l’Aeroport d’Astúries amb direcció a Sevilla ha hagut de ser evacuat després de produir una explosió a l’interior de la nau que no ha provocat danys personals, informen controladors aeris. Una de les passatgeres indicava que després de l’explosió s’ha començat a veure fum i feia olor a cremat a l’interior de l’avió. La detonació s’ha produït a la part posterior de l’avió quan quedava molt poc temps per a l’enlairament, de manera que la por ha arribat als passatgers, que han estat evacuats de forma ordenada i tranquil·la, expressava una passatgera. Els passatgers van ser portats a un hotel a Avilés a l’espera d’embarcar en un altre avió de la companyia en unes hores.

Port de Tarragona