banner Generalitat

La Copa Mundial de Futbol per a advocats arrenca a Salou el 4 de maig

Mundiavocat, el torneig internacional que reuneix advocats-futbolistes procedents de tot el món, se celebrarà a Salou del 4 al 13 de maig. La també coneguda com a Copa Mundial de Futbol per a advocats, tindrà com a escenari el complex esportiu Futbol Salou i es preveu que assisteixin més d’un centenar d’equips, ja que en la seva última edició (a La Manga, el 2016) van participar 104 conjunts.

Creat el 1983 per Vincent Pinatel, un advocat francès al Col·legi d’Advocats de Marsella, i Pierre Lusinchi, el Mundiavocat ara se celebra cada dos anys, en un any parell.

Des de la seva primera edició, celebrada a Marràqueix, el torneig ha anat adquirint popularitat en el sector; passant de 14 a 104 equips participants en la seva última edició del 2016, celebrada a La Manga (Espanya). En els seus 35 anys d’existència, el MUNDIAVOCAT ha vist participar a advocats de més de 50 nacions diferents.

Al 2018 se celebra, del 4 al 13 de maig, la qual serà la 19a edició d’aquest torneig. I seguint amb la tendència positiva de creixement, tornen a superar-se amb més de 140 equips inscrits. Equips que suposarà l’arribada de més de 3.000 advocats de quaranta països diferents, reunits al voltant d’una passió comú: el futbol.

Aquest any, comptaran amb les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou com a centre neuràlgic del torneig de futbol, ​​i amb Cambrils Park Resort com la «MUNDIAVOCAT Village». A més, s’organitzarà al Centre de Convencions de Cambrils Park un simposi internacional sobre la «Llei del Futbol», animat per oradors reconeguts (10 de maig); una nit de Gala (7 de maig); i moltes altres activitats durant aquests 9 dies de futbol i confraternitat.

Per organitzar els més de 500 partits, es dividiran en 6 tornejos diferents del Mundiavocat 2018, i comptaran amb 10 camps del Complex Esportiu Futbol Salou i amb alguns camps municipals de la zona. Els tornejos es dividiran de la següent manera:

 • El torneig Classic (Futbol 11, sense límit d’edat),
 • El torneig Màster (Futbol 11, +35 anys),
 • El torneig Legend (Futbol 11, +45 anys),
 • El torneig Super Legend (Futbol 11, +55 anys),  NOU
 •  El torneig Five Women (Futbol 5, per a dones, sense límit d’edat),  NOU
 • El torneig Five Men (Futbol 5, per a homes, sense límit d’edat),

Dades per destacar:

 •  Mundiavocat: Copa del Món de Futbol per a advocats
 • És l’esdeveniment esportiu més gran del món per a advocats (+ 3.000 participants)
 •  2018: 19a edició.
 •  Lloc: Cambrils i Salou
 •  Dates: del 4 al 13 de maig 2018
 •  Lloc web: www.mundiavocat.com
Port de Tarragona