L’autor de la mort de Meritxell Vall, a Tarragona, és condemnat a 19 anys per assassinat i queda absolt d’agressió sexual

Los hechos ocurrieron en un campamento ubicado en un camino a las afueras, donde la víctima recibió 20 puñaladas por parte del ahora condenado, según la sentencia hecha pública hoy.

Foto obtenida de la red de Coachsurfing a la que pertenecía Meritxell Vall. / Criminalia

L’Audiència Província de Tarragona ha condemnat a 19 anys de presó, per la comissió d’un delicte d’assassinat, a Stanislav Reprovsky, a l’considerar-lo autor de la mort de la jove Meritxell Vall, el 2015. La mateixa sentència no considera provat que hagués comès un delicte d’agressió sexual en grau de temptativa. Segons la sentència, facilitada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, l’acusat haurà d’indemnitzar amb 200.000 euros a la família de la víctima.

Els fets que el tribunal considera provats es van produir a l’octubre de 2015 en un campament situat als afores de Tarragona, en una zona coneguda com la Budellera. Reprovsky, després de mantenir relacions sexuals, que no ha quedat acreditat que fossin no consentides, va clavar 20 ganivetades a la jove, que va morir. Posteriorment, va cobrir el seu cadàver amb una manta i el va deixar en una tenda de campanya del campament. El condemnat vivia en un altre campament proper al lloc on es van produir els fets i la seva defensa va voler que es contemplés un atenuant d’alcoholisme, que el tribunal no ha considerat, com tampoc ha volgut reduir la pena com a conseqüència de la confessió del processat.

Port de Tarragona