Detenen a Barcelona a Jamie Acourt, un dels fugitius més buscats de la Gran Bretanya

Jamie Acourt, tras su detención en Barcelona. / National Crime Agency

Un dels fugitius més buscats de Gran Bretanya, Jamie Acourt, va ser capturat avui a Barcelona després d’una operació conjunta de l’Agència Nacional del Crim, la Policia Metropolitana de Londres i la Policia Nacional espanyola, informa l’ANC.

Els oficials armats van detenir Acourt després que aquest sortís del gimnàs Metropolitan, al barri de Sagrada Família ahir, dia 4, a la tarda. El fugitiu és un home de 41 anys, resident ne al sud de Londres i està involucrat en el tràfic de drogues a gran escala.

Ell és el pròfug número 81 entre els 96 publicats a través de l’Operació Captura, la iniciativa interinstitucional entre l’ANC, Crimestoppers i les autoritats espanyoles. Acourt, que va ser arrestat per una ordre de detenció europea, ara compareixerà a l’Audiència Nacional, a Madrid la setmana que per a una vista d’extradició.

Port de Tarragona