Els Bombers lluiten per extingir un incendi que afecta des d’aquesta matinada la fàbrica de motos ‘GasGas’ de Salt

Foto: Policia Local de Salt.
Nou vehicles dels Bombers de la Generalitat treballen des de les 04.28h d’aquesta matinada en un incendi que afecta l’interior de la nau d’una empresa de fabricació de motocicletes, ubicada al carrer Unicef, 17 del polígon industrial Torremirona, de Salt (Gironès), informa el cos d’extinció d’incendis. Es tracta d’una nau de 10.000 metres quadrats totalment aïllada, de manera que no ha calgut fer cap evacuació. Tampoc no hi ha hagut cap persona ferida.
Els Bombers, que són a lloc amb 2 vehicles de comandament, 1 autoescala i 6 camions d’aigua, ja han pogut accedir a l’interior de la nau. El foc, que ha començat per causes que encara no s’han determinat, afecta la part nord de la nau i ja ha fet caura alguna jàssera de la coberta. La intensa fumera, però, afecta la totalitat de la construcció. L’incendi continua actiu. La Policia Local de Salt controla el trànsit i l’emergència a la zona.
Port de Tarragona