Els Mossos d’Esquadra detenen un home per sostreure la màquina enregistradora en un establiment de Tarragona

Imatge de la càmera de seguretat del comerç on es veu l'individu. / Mossos

Mossos de la comissaria del Tarragonès van detenir el passat 9 de maig un home de 56 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a establiment.

El fets van succeir la matinada del 24 de abril, pels volts de les 04:30 hores, quan un home va forçar el pany de la persiana principal d’una botiga de Tarragona i va sostreure la màquina enregistradora.

Les càmeres de l’establiment van enregistrar com el lladre entrava a la botiga amb una lot i arrancava el cable de la caixa enregistradora llençant diferents objectes a terra. Arran d’aquests fets, els mossos van iniciar una investigació que va concloure el 10 de maig amb la localització i detenció del lladre a Tarragona. El detingut, amb sis antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar ahir a disposició del Jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona