Mor un bomber en l’extinció d’un incendi a una casa en un poble de Salamanca

Extingint l'incendi d'aquesta casa va morir el bomber de Béjar. / @BitacoraBomberos

Un bomber de 60 anys ha mort aquesta matinada durant l’extinció d’un incendi en una casa de la localitat de Colmenar de Montemayor, a la província de Salamanca. L’incendi es va registrar poc després de dos quarts de dues de la matinada al poble, de poc menys de 200 habitants. El bomber pertanyia al parc de Béjar, que va acudir a la crida d’emergència per extingir l’incendi. El mort, F.S.L., va ser trobat inconscient en una de les habitacions de l’habitatge on intentava extingir el foc i de moment s’ha informat de la causa de la mort. Cap dels quatre ocupants de l’habitatge, entre elles una nena, van patir lesions.

Port de Tarragona