FLASH: Onze persones resulten ferides en desplomar-se una grada mentre Risto Mejide entrevistava Iniesta a Barcelona

Entrada al camp de La Satalia, on ha ocorregut l'accident. / GM

Una entrevista entre Risto Mejide i Iniesta per al programa Viajando con Chester ha acabat malament. Una graderia muntada en el camp de futbol de la Satalia, al barri del Poblesec de Barcelona s’ha desplomat provocant lesions a onze persones, informa Mediaset. La productora ha lamentat els fets i alhora agraeix als cossos de seguretat i emergències l’atenció als ferits. L’estructura que s’ha desplomat no forma part del camp de la Satalia, sinó que va ser muntada per la pròpia productora. Cap dels ferits es troba greu i han estat atesos al lloc del succés. Bombers de Barcelona han acudit al lloc per intervenir si fos necessari.

El succés ha tingut lloc al migdia, quan es preparava una sorpresa al futbolista, ja que apareixien per sorpresa els seus pares, informa El Periódico. A la grada hi havia mig centenar de persones quan s’ha desplomat. Entre els ferits hi ha dos nens. Unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques han participat en l’atenció dels lesionats.

Port de Tarragona