Acusacions i defensa demanen que l’acusat dels assassinats de Gavà, Vilanova i Miami sigui absolt pel seu estat mental

Malgrat l'absolució, no quedaria en llibertat, ja que seria internat en un centre psiquiàtric durant 40 anys.

A Gavà, un sergent de la Policía Local va morir dies després de ser ferit. / Arxiu

La Fiscalia, l’acusació particular i la defensa de l’acusat per la mort d’un sergent de la policia local de Gavà, i de dos homes a Vila-nova i la Geltrú i Miami Platja, han arribat a un acord perquè sigui absolt per la justícia causa del seu estat mental. Però no quedarà en llibertat, ja que l’obligarà a ser internat en un centre psiquiàtric, on haurà de romandre 40 anys. Les tres parts han demanat a l’Audiència Provincial de Barcelona que ordeni que dos psiquiatres examinin el processat per ratificar que el seu estat mental impedeix la seva imputació.

Port de Tarragona