Deu persones moren en un tiroteig en un institut de Texas, als Estats Units

La policia ha trobat explosius a l'institut i ha demanat precaució als que resideixin en els voltants del centre.

Deu persones han mort en un tiroteig en un institut de Santa Fe, en l’estat de Texas, ha confirmat el xèrif del comptat. A més, s’ha produït un nombre de ferits que no ha estat encara comptabilitzat. Després del tiroteig, la policia ha detingut un estudiant del centre, de 17 anys, i hi ha un altre sospitós que s’està interrogant. Es desconeix encara el mòbil de l’atac armat que es va iniciar amb algunes explosions que van fer que un dels professors activés l’alarma d’incendis, el que va originar la sortida de l’edifici dels escolars, que van ser tirotejats presumptament pel detingut.

Hores després, la policia ha trobat explosius a l’interior i l’exterior de l’institut.

Port de Tarragona