Detingut a l’Arboç per conduir sense carnet i transportar 180 quilograms d’haixix

Mossos de Trànsit de Tarragona han detingut un home de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues i per un delicte de conducció sense haver obtingut mai el permís. Els fets van tenir lloc pels volts de les 02.00 hores de la matinada quan agents de trànsit estaven fent patrullatge per l’autopista AP-7 per prevenir infraccions. A l’altura de l’Arboç (Baix Penedès) han detectat un vehicle el titular del qual no disposava de permís de conduir.

Els agents han aturat el vehicle i han fet comprovacions amb la documentació del conductor. Aquest ha al·legat que disposava de permís de conduir d’un altre país però que no el portava a sobre. Els mossos han continuat fent comprovacions fins que finalment el conductor ha confessat que mai havia obtingut el permís de conduir enlloc.

Els mossos han inspeccionat el vehicle i a la part posterior han localitzat una sèrie de sacs plens amb fardells rectangulars amb un pes aproximat de 3 kg cadascun que contenien haixix. El total de la substància localitzada fins al moment té un pes aproximat de 180 quilograms. Per tot plegat, els mossos han detingut l’home per un delicte de tràfic de drogues i per no haver obtingut mai el permís de conduir. El detingut passarà durant les properes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell.

Port de Tarragona