Un nen de 14 anys, en estat crític després de ser atropellat a Igualada per un conductor que ha fugit

Imatge d'arxiu d'un helicòpter del SEM en un altre atropellament d'un menor, a Igualada.

Un nen de 14 anys ha resultat ferit molt greu a conseqüència de les ferides provocades per un vehicle, que li ha atropellat mentre circulava en bicicleta per un pont. El succés s’ha registrat minuts després de les set de la tarda. El conductor del vehicle que li ha atropellat s’ha donat a la fuga sense prestar ajuda al menor. Les policies locals dels dos municipis que uneix el pont, Igualada i Santa Margarida de Montbui, busquen el conductor que hauria comès l’omissió d’auxili. L’emergència ha estat atesa per tres ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha traslladat el ferit a l’hospital Parc Taulí de Sabadell.

Port de Tarragona