El conductor que va matar un nen de 13 anys a Igualada i es va donar a la fuga, es lliura a la Policia

L'helicòpter del SEM va aterrat al pont per recollir al nen ferit i traslladar-lo a un centre sanitari. / Foto: Ràdio Igualada.

El conductor que va matar un nen de 13 anys a Igualada, en xocar contra la bicicleta que conduïa el menor, s’ha lliurat a la Policia Local, on ha confessat la seva participació en l’accident. Mossos i policies locals buscaven incessantment a l’autor de l’atropellament, sense que de moment hagués pogut ser localitzat. Les càmeres de seguretat de l’entorn on es va produir l’accident determinen la veracitat del testimoni de l’arrestat. Els testimonis que van presenciar l’accident van indicar que es tractava d’una furgoneta de color blanc, que s’estava buscant. El conductor ha quedat detingut i a l’espera de ser conduït davant el jutge de guàrdia d’Igualada.

L’accident es va produir la tarda de diumenge passat al Pont Vell de Montbui i la víctima va ser conduïda en situació d’extrema gravetat a l’hospital Parc Taulí de Sabadell, on va morir dimecres.

Port de Tarragona